Dec. 7., 2009 | 11:10 pm
No:: sursurs

mani viens idiots vakar arī mēģināja audzināt. :D nezinu - es uzskatu, ka ja nevienam netraucēju, nafig man stāvēt pie sarkanā utt. Noteikumus vispār neievēroju - galvenais princips, pēc kā vados - ir netraucēt citiem. Ar braucot gar ieskrējiena joslām uz krastenes - es varētu mierīgi durt gan štrāses malu, lai visi sēž uz ieskrējiena joslas (un tas būtu pēc noteikumiem). es labāk noķeru brīdi, kad aimugurē brīvāks un pārkārtojos uz ieskrējiena joslas labo malu, lai tie cilvēciņi no ieksrējiena joslas arī tiktu uz ceļa virsū, nevis gaidītu, kamēr es tur uz saviem 30 pavilkšos garām..

un savukārt mani tracina, ka cilvēks, kam lai dabūtu tos 30km/h vajag piespiest gāzes pedēli biku, nevar apstāties bik tālāk no labās malas, lai viņam ar riteni varētu pabraukt garām (un es nerunāju par ielām, kur ir šauras joslas). Visi, piemēram, stāv normāli, bet vienam idiotam ir jāstāv ikurāt 20cm no malas! Tā sacīt - pēc principa "ja es te stāvu, tad tu arī stāvēsi vai kā??!!"
a riteņbraucējam viena tāda idiņa dēļ jāliek pa mēmajiem, jāstumjas viņam garām starp divām joslām, līkumojot starp mašīnām vai arī jāstāv un jāgaida korķī kopā ar pārējiem.
ja mums būtu veloceliņi, tad autovadītāji varētu te lekties, bet mums jau viņu nav - vismaz ne uz ķengaragu no centra!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: