pajautaa

Dzīvošana Buenosairesā

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2009 | 09:31 pm
posted by: arc in pajautaa

zinu, zinu, ka šī varbūt nav pati labākā vieta, kur vaicāt, bet tomēr: vai kādam ir kādi paziņas / radi / draugi Buenosairesā, kuri varētu palīdzēt ar padomu, kā pēc iespējas ekonomiski noīrēt istabu vai nelielu dzīvokli uz 4-5 mēnešiem.

jau iepriekš pateicos par jebkuru palīdzīgas informācijas galu.

p.s. jā, uz craigslist un citiem viegli sagooglējamiem dzīvokļu īres kantoriem, lūdzu, nenorādīt - es jau nedēļu pats googlēju kā traks, bet vērojamais piedāvāto cenu līmenis mani nemaz nepriecē.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

pupturis

from: [info]pupturis
date: Dec. 4., 2009 - 03:19 pm
#

Pie paziņām ir labi: http://www.couchsurfing.org/
Taču var gadīties neslikti varianti caur citiem kanāliem: http://www.compartodepto.com/content/look/profilelooking.aspx?id=1&opt=L&mc=CF&sellang=1 Atrod anglisk, bet pārpostē iekš spanišš :S

Un protams klasiskie expatue resursi anglo-veidīgajiem. http://baexpats.org/ http://www.expatfinder.com/ Var iegūt tur kontu un saņemt lērumu informatīvas gifņas.
Nesaku ka būs pats lētākais. Tieši var sanākt amo-tūrist orientēc, bet var salīdzināt solīdi. Un jakas, ja kāda lēta lokācija kautkur ilgi/bieži karājās, tad principā ir kautkas nelabi. Piemēram kaimiņš ar 120 kaķiem... Īpašnieks-traipu fašisc:)

Soz par bezkonkrētu piedāvājumu, taču savādāks padoms var izraisīt citas pārdomas:) Viss tikai uz labu...

ps. man neko nevajg, bet lai veicās. Zis iz only zi begining of your journey;)

Atbildēt | Iepriekšējais