Nov. 26., 2009 | 09:16 am
No:: dunkelheit
es šādu zupu parasti vāru tā- buljona kubiņi, vai vista, kad buljons gatavs, tad vienkārši lieku klāt dārzeņus. sīpolus, burkānus un kāpostu mazliet apcept, tad ir aromātiskāk. tad kartupeļi, zirnīši vatever.
krabju salāti- rīsi, gurķi, krabji, kukurūza, 50/50 krājums, majonēze, pipari, sāls. man pašai paprika negaršo, tad arī nelieku, bet kam garšo, tad nav ne vainas.
svaigie krabju salāti - ķīnas kāposts, krabji, tomāti, kukurūza, krējums, majonēze- bez rīsiem.
krabju salāti- rīsi, gurķi, krabji, kukurūza, 50/50 krājums, majonēze, pipari, sāls. man pašai paprika negaršo, tad arī nelieku, bet kam garšo, tad nav ne vainas.
svaigie krabju salāti - ķīnas kāposts, krabji, tomāti, kukurūza, krējums, majonēze- bez rīsiem.