sivns_sniegaa

Nov. 21., 2009 | 12:37 pm
No:: sivns_sniegaa

MEDUS KŪKA

1. 1 glāze medus
2. 4 gb olas
3. 2-3 glāzes miltu
4. 1.5 glāzes cukura
5. 1 tējkarote ar kaudzi sodas
6. naža gals sāls
7. 800-1000 gr skabais krējums
8. 1 paciņa vaniļas cukurs
Pagatavošana:
Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu. Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
Ar margarīnu iesmērē cepamās plātis.
Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas.
Gatavās kārtas atdzesē.
Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek vaniļas cukuru un smērē starp kārtām. Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sagrieztus mazos kubiņos.
Gatavu liek ledusskapī, ēd nākamajā dienā.


Vecmāmiņas bija sajūsmā, teica, ka garšīgākā medus kūka, kādu viņas edušas.
viņai ir stipra medus garša. citiem tas savukārt nepatīk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: