Nov. 18., 2009 | 05:29 pm
No:: eermaniitis

saucas musles

vismaz Nīderlandē un Beļģijā

Vikingiem tā bija standartbarība savos ceļojumos ar laivām, jo ūdensspainī ilgi saglabājās svaigas (ja nomirst, tad gan sūdīgi - temperatūra augšā, nežēlīgas vēdergraizes un pļūtīšana cauru nakti man bija - knapi nākošajā rītā no viesnīcas izgāju)

ir ievazāti arī pie mums - jūrmalā var atrast tos divdaļīgos iegarenos vākus, bet baltijas jūrā sāls par maz un viņi lieli neizaug

kur jūras dibens smilšains kā nīderlandē, viņus audzē jūrā noenkurotās kastēs

īrijā, kur daudz akmeņu, droši vien nafigg kastes nav vajadzīgas - apstaigā tik bēgumā atsegušos jūras dibenu, kur šamās pieķērušās

ir arī mūsu veikalos gliemji konservēti - stikla burciņās

konservētos parasti kanapē izmanto, bet es esmu ēdis tikko vārītus - ķiploku mērcē, ņamma!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: