Nov. 18., 2009 | 05:29 pm
No:: eermaniitis
saucas musles
vismaz Nīderlandē un Beļģijā
Vikingiem tā bija standartbarība savos ceļojumos ar laivām, jo ūdensspainī ilgi saglabājās svaigas (ja nomirst, tad gan sūdīgi - temperatūra augšā, nežēlīgas vēdergraizes un pļūtīšana cauru nakti man bija - knapi nākošajā rītā no viesnīcas izgāju)
ir ievazāti arī pie mums - jūrmalā var atrast tos divdaļīgos iegarenos vākus, bet baltijas jūrā sāls par maz un viņi lieli neizaug
kur jūras dibens smilšains kā nīderlandē, viņus audzē jūrā noenkurotās kastēs
īrijā, kur daudz akmeņu, droši vien nafigg kastes nav vajadzīgas - apstaigā tik bēgumā atsegušos jūras dibenu, kur šamās pieķērušās
ir arī mūsu veikalos gliemji konservēti - stikla burciņās
konservētos parasti kanapē izmanto, bet es esmu ēdis tikko vārītus - ķiploku mērcē, ņamma!
vismaz Nīderlandē un Beļģijā
Vikingiem tā bija standartbarība savos ceļojumos ar laivām, jo ūdensspainī ilgi saglabājās svaigas (ja nomirst, tad gan sūdīgi - temperatūra augšā, nežēlīgas vēdergraizes un pļūtīšana cauru nakti man bija - knapi nākošajā rītā no viesnīcas izgāju)
ir ievazāti arī pie mums - jūrmalā var atrast tos divdaļīgos iegarenos vākus, bet baltijas jūrā sāls par maz un viņi lieli neizaug
kur jūras dibens smilšains kā nīderlandē, viņus audzē jūrā noenkurotās kastēs
īrijā, kur daudz akmeņu, droši vien nafigg kastes nav vajadzīgas - apstaigā tik bēgumā atsegušos jūras dibenu, kur šamās pieķērušās
ir arī mūsu veikalos gliemji konservēti - stikla burciņās
konservētos parasti kanapē izmanto, bet es esmu ēdis tikko vārītus - ķiploku mērcē, ņamma!