mirror_image

Nov. 9., 2009 | 06:44 pm
No:: mirror_image

Garā vēsture:

Sākās viss ar to, ka mans interneta pakalpojumu sniedzējs Fastnet pēkšņi palīda zem IZZI. To uzzinot man mati sacēlās stāvus un tikko kā man parādījās pirmās problēmas ar internetu, atteicos no IZZI un pieteicu sev citu. Ar to viss ir ok.

Šā gada 30. jūlijā uz epastu, kurš norādīts līgumā - fastnet@fastnet.lv nosūtīju iesniegumu, kurā minēju, ka vēlos atteikties no konkrētās firmas pakalpojumiem. Līguma 7.5.3 punktā minēts, ka "Rakstisks iesniegums, kas nosūtīts pa Internetu, arī tiek uzskatīts par derīgu, ja iesniegumā norādīti KLIENTA personiskie dati", tāpēc uzskatīju, ka ar to arī mūsu sadarbība ir beigusies. Vēstulē minēju, ka, parāda gadījumā lūdzu par to man paziņot, lai nekavējoties varu to nomaksāt, lai nepaliek nekādas parādsaistības. Nekādu atbildi uz šo vēstuli nesaņēmu, tāpēc uzskatīju, ka viss kārtībā.

Tad saņēmu sms, ka man ir parāds, sazvanoties ar izzi man paziņoja, ka pa meilu sūtīts iesniegums neder, jo esot vajadzīgs mans paraksts. Līgumā man gan par parakstu nekas nav teikts, kad šamiem to meilā uzrakstīju, tagad viņi uzsver - rakstisks iesniegums, laikam ar to liekot saprast, ka man esot bijis jāuzraksta tas ar roku, jāieskanē un tad jānosūta.

Jautājums: vai tas iesniegums, ko es uzrakstīju, neskaitās rakstisks? Summa, kas man jāapmaksā nav diži liela, bet neuzskatu, ka man viņiem vēl jāpiemaksā par to, ka viņi čakarē cilvēkus. Kas var būt briesmīgākais, ko šamie ar mani izdara? Ieliek melnajā sarakstā un es kredītu nevarēšu dabūt 10 gadus?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: