Nov. 3., 2009 | 07:11 pm
No:: sieviete_tanks
Lai sameklētu bildi izmanto googli, lai atrastu info nē?
Bietes vāra ar mizu, pirms vārīšanas tām nenogriež "pieri" un "asti". Vārāmajam ūdenim sāli nepievieno - bietes kļūst negaršīgas. Lai vārot bietes nezaudētu sarkano krāsu, var pieliet ūdenim nedaudz skābes (citronskābi, etiķi). No šejienes :
http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uztur mac/garsvielas/ga19.htm
vārīt apmēram 30min - 1h, pārbaudīt gatavību - iedurot.
Bietes vāra ar mizu, pirms vārīšanas tām nenogriež "pieri" un "asti". Vārāmajam ūdenim sāli nepievieno - bietes kļūst negaršīgas. Lai vārot bietes nezaudētu sarkano krāsu, var pieliet ūdenim nedaudz skābes (citronskābi, etiķi). No šejienes :
http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uztur
vārīt apmēram 30min - 1h, pārbaudīt gatavību - iedurot.