sieviete_tanks

Nov. 3., 2009 | 07:11 pm
No:: sieviete_tanks

Lai sameklētu bildi izmanto googli, lai atrastu info nē?

Bietes vāra ar mizu, pirms vārīšanas tām nenogriež "pieri" un "asti". Vārāmajam ūdenim sāli nepievieno - bietes kļūst negaršīgas. Lai vārot bietes nezaudētu sarkano krāsu, var pieliet ūdenim nedaudz skābes (citronskābi, etiķi). No šejienes :
http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uzturmac/garsvielas/ga19.htm
vārīt apmēram 30min - 1h, pārbaudīt gatavību - iedurot.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: