pajautaa

kāzas ārzemēs?

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2009 | 05:10 pm
posted by: primavera in pajautaa

Kādas ir iespējas, kas jāsagatavo, lai varētu precēties ārzemēs? respektīvi, kas vēl ir jāizdara bez biļetes sagatavošanas, piemēram, līdz Romai?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Okt. 29., 2009 - 11:28 pm
#

Cik man zināms, tad mūsu valsts likumdošana ir pilnīgā pakaļā. Gibraltārs laikam bija vienīgā vieta, kur kkādā bezsakarā papīru kārtošana bija salīdzinoši vienkārša. Man māsa apprecējās jamaikā ar angli. UK papīrs ir atzīts jau by def.. vēstniecībā, kad viņa incējās, kas vaidzīgs lai ari LV viņas laulība ir legāla, viņai pateica, ka vispirms ir jālegalizē viņa iekš UK. Vai es jau minēju, ka iekš uk papīrs ir legāls by def? Karoče mūsu ierēdņi paši nezina, ko jādara lai varētu precēties ārzemēs.

Atbildēt | Diskusija


primavera

from: [info]primavera
date: Okt. 30., 2009 - 04:02 pm
#

es ar tikko runāju ar pāri, kas salaulājās Grieķijā.. Tie ar smieklīgus gabalus stāstīja. Turienes likumi prasa "laulāšanās atļauju" no LV saka, ka neko tādu nesniedz un netaisās sniegt. Varot iedot tikai dokumentus, ka Tu jau neesi precējies.. :) utt, utjp. Bet vispār, varbūt ir vērts iet tam visam cauri, r ko atcerēties. Tie paziņas, kas laulājās Gibraltārā, pa ceļam pazaudēja bagāžu, kuru tā arī nepiegādāja (jaunajai sievai speciāli šutā kleita par pāris simtiem tā netika uzvilkta), bet jaunais vīrs laulājās t-kreklā, kurā staigāja jau 2 dienas. redzēju bildes, skaisti, ir ko atcerēties! :) :)

Atbildēt | Iepriekšējais