Okt. 25., 2009 | 06:39 pm
No:: krokomots
nu cukurs saldumam, olas un milti - saistīšanai un masai, bet tas kefīrs plus soda ir domāti, lai mīklu izcilātu, jo kefīrā ir skābe, kas cepot reaģē ar sodu un rada CO2, kas to miltu/olu/cukura masu padara pufīgu.
vopš lai mīkla būtu OK, vajag kauč kādu skābi un sodu - var ļaut vaļu izdomai. jogurtā, kā skābpiena produktā būs kaut kādas skābes, bet pie tās sodas gan jātiek.
rauga mīklā tas CO2 rodas, rauga sēnītei lopsējot cukuru - izdalās spirķiks un CO2.
vopš lai mīkla būtu OK, vajag kauč kādu skābi un sodu - var ļaut vaļu izdomai. jogurtā, kā skābpiena produktā būs kaut kādas skābes, bet pie tās sodas gan jātiek.
rauga mīklā tas CO2 rodas, rauga sēnītei lopsējot cukuru - izdalās spirķiks un CO2.