Okt. 24., 2009 | 11:41 am
No:: amaranta

ķirbja krēmzupa:
notīra, sagriež normāla lieluma gabalos, notīra divus burkānus (ja liels ķirbis un liela zupa - trīs), sagriež normāla lieluma gabalos, met ūdenī, sāls, pipari, vāra kamēr mīksti.
kad mīksti nolej šķidrumu un atstāj tik, cik gribēs škidru zupu. piemet divas ķiploku daiviņas, sablenderē. ja par biezu, var pieliet nolieto buljoniņu, sablenderē. liek klāt dzintara kausēto sieru klasiskais, atkal blenderē.
servē vai nu ar grauzdiņiem vai saldētajām garnelītēm (nav nepieciešams diži atkausēt, smuki kraukšķ zupā), var arī tāpat ēst.
gardi. mana mīļākā biezzupa.
vēl jau var ķirbja kūku taisīt. interesē?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: