Angļu buldogs

« previous entry | next entry »
Okt. 20., 2009 | 10:59 pm
posted by: valium in pajautaa

Kur var nopirkt Angļu buldogu par saprātīgāgu cenu? Oficiālajos klubos cena ir 450-500 ls, kas ir daudz par daudz, manuprāt. Internetā atrodu tikai par minēto cenu vai arī nepatiesus(jau atzītus par krāpšanas mēģinājumiem citās lapās) sludinājumus par lētu naudu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]und
date: Okt. 20., 2009 - 11:57 pm
#

oj, man slinkums meklēt, bet zinu, ka audzētāji ir diezgan saprātīgu viena kucēna pašizmaksas tāmi sastādījuši, un zini, tā cena tāda arī ir
izstādes, kas ir obligāta vaislas sastāvdaļa, kuras, protams, maksā naudu, pati pārošana nenotiek par velti, kuces veselības pārbaudes, kas neaprobežojas tikai ar ikgadējo poti, kas nemaksā maz, piedevām vēl angļu buldogam ir savas šķirnei raksturīgās veselības problēmas, kuras pirms pārošanas ir jāpārbauda, vai tādas gadījumā neeksistē, vetmed pakalpojumi ir dārgi, kuces barošana grūsnības laikā, kas atšķirās no ikdienas barības, lai Tu varētu tikt pie veselīga, spēcīga, skaista kucēna, kucēnu un kuces barošana kucēnu barošanas laikā tā paša iepriekšminētā iemesla dēļ, potes katram kucēnam, čipi katram kucēnam, kucēns pie mātes pēc likuma dzīvo līdz 3 mēn. vecumam, domā viņi no svaiga gaisa pārtiek?

Atbildēt | Iepriekšējais