smille

var cept rabarbermaizi/abolmaizi

Sep. 24., 2009 | 06:55 pm
No:: smille

rabarberi (vai skābāki āboli),
4olas,
glāze cukura,
2 glāzes krējums
1 tējkarote soda
2 glāzes milti

No olām, cukura, miltiem, sodas un vienas glāzes krējuma sajauc mīklu. Milti varbūt drusku vairāk, ja liekas,ka par šķidru mīkla,bet vispār viņai jābūt lejamai. Tātad izlej mīklu uz plāts un tad krāmē rabarberus virsū un cep. Kad izcep tūlīt karstai uzsmērē pa virsu atlikušo glāzi krējuma, kas sajaukts ar cukuru (es parasti vēl drusku paturu krāsnī). Ja nav skābu ābolu, tad pieļauju var cept arī no saldākiem, bet tad jāsamazina cukura daudzums mīklā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: