Sep. 12., 2009 | 04:49 pm
No:: jack
bāc, vot samulsināji :D
Paga, bet vai tad ābolu vīnam vispar ūdeni liek klāt? Es sapratu ka tas ir tas, kuram vispar nelej...
Nu bāc :D neko vairs nesaprotu.
OK, skaidrs par sulu un tā, par aronijām jāpadomā. Laba fiška.
a kas ir ar to medu vai vienkāŗsi citu vīnu? Dzirdēju ieliet jebkādu citu vīnu, pusglāzīti uz 20 litriem un viss rūgst kā vajag. kā tad īsti ira?
Paga, bet vai tad ābolu vīnam vispar ūdeni liek klāt? Es sapratu ka tas ir tas, kuram vispar nelej...
Nu bāc :D neko vairs nesaprotu.
OK, skaidrs par sulu un tā, par aronijām jāpadomā. Laba fiška.
a kas ir ar to medu vai vienkāŗsi citu vīnu? Dzirdēju ieliet jebkādu citu vīnu, pusglāzīti uz 20 litriem un viss rūgst kā vajag. kā tad īsti ira?