pajautaa

Rokas bagāža.

« previous entry | next entry »
Sep. 2., 2009 | 12:55 pm
posted by: adelise in pajautaa

Labdien, jautājums par rokas bagāžu - ko NEdrīkst likt koferī, kas skaitās rokas bagāža? Ir izlasīts airbaltic mājaslapas aizliegto vielu saraksts, bet.. īstas skaidrības nav. Tāpēc jautājums - atbildes vairāk no jūsu pašu pieredzes - ko nedrīkst stūķēt iekšā tajos 8kg? (matulakas, šampūni, dušas želejas, piemēram?)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

deija

from: [info]deija
date: Sep. 2., 2009 - 08:34 pm
#

vaacijas lidostaas somas parasti paarbauda diezgan ruupiigi. riigaa parasti ne. no kabataam neko nenjemu aaraa, kad jaaiet caur droshiibas arku. ne shkjiltavas, ne moneetas (peedeejaas gan meedz piiksteet).


ja gribi ljoti ruupiigi sekot noteikumiem, atceries, ka liidzi nedriikst njemt shaujamierochus, taapat arii kakjenes, tenisa, galda tenisa vai badmintona raketes, zhiletes, nazhus, shkjeeres (arii ne manikiira), dakshinjas, shljirces (iznjemot ja Tev ir kaut kaada aarsta ziime vai kas tur), shautrinjas, adatas, beisbola nuujas, novusa un biljarda kijas, uudeni, citus dzeerienus un shkjidrus eedienus, smarzhas, eljljas, losjonus, kreemus, skropstu tushu, peec idejas arii puushamos dezodorantus, kraasas baloninjus, matu laku, kaa arii zobu pastas, kaut kaadas smeeres, matu zheleju, dushas zheleju, luupu spiidumu, luupu kraasu un taa taalaak, un taa taalaak, vari jau saprast pats/pati. uz shkjidrumiem, protams, attiecas tas 100ml ierobezhojums.

Atbildēt