Masāža bērnam

« previous entry | next entry »
Sep. 1., 2009 | 06:38 pm
posted by: duujs in pajautaa

Pēdējā laikā manīju, ka manam bērnam ir grūti dēļ tonusa, un bija lietas, kas prasīja palīdzību - tāpēc sazvanīju vienu masierīti, lai uztaisa mums masāžu senasu.

Cik man zināms, tas seanss ilgst 10x (māsa stāstīja, ka masāža bija 10x aptuveni 2-3x nedēļā).
Kad ieradās masierīte, samaksāju uzreiz par pirmajām 5 reizēm. Nākamajā dienā vēlējos samaksāt par atlikušajām piecām, bet viņa atteicās ar tekstu, ka, iespējams, mazajai nevajadzēšot 10 reizes.

Šorīt bija piektā reize. Palika tāda padumja sajūta, it kā masiere no mums aizbēga. Man palika nepabeigtības sajūta, jo šā rīta seansā manīju, ka bērnam aizvien ir grūti uz punča (kaut progress, salīdzinot ar pirmo dienu, bija pamanāms) - bērns tika "mocīts", lai panāktu vēlamo, bet manīju, ka nebija īsti tas, ko masiere gribēja panākt. Prasīju, kāpēc tā, bet viņa atbildēja, ka tonuss traucējot. Kad masāža beidzās, vēlreiz paprasīju, vai nevajag vēl kādu seansu, viņa atbildēja, ka nevajag - viss esot pilnīgā kārtībā, tonuss esot noņemts. Pateica un ātri, ātri atvadījās.

Pa dienu staigājāmies gar Daugavmalu, kad nāca pretī tā pate masierīte ar pirkuma maisiņiem. Kad viņu pamanīju, viņa žigli nolaida acis un izlikās kaut ko meklējam maisiņos.

Tad nu jautājums - kā jums šķiet, vai tas ir normāli, ka 10x seanss tiek norauts uz 5 reizēm? (masāžas bija katru dienu)

Varbūt man vnk. ir paranoja - varbūt viss ir kārtībā :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]duujs
date: Sep. 1., 2009 - 06:53 pm
#

Pie ārsta iešu pēc pāris nedēļām :)

Atbildēt | Iepriekšējais