up

Aug. 19., 2009 | 12:29 pm
No:: up

nevaru komenteet - man nekad taa nav gadiijies ar normaalaam aviokompaanijaam. nemaz nerunaajot par ASV, kur arii siikie, leetie kantori ir loti customer oriented. pat tajaa gadiijumaa, kad es savu teevu aizsuutiiju uz taada pasha nosaukuma pilseetu, tikai citaa shtataa, man, neraugoties uz to ka taa bija 100% mana kljuuda, izdevaas operatiivi un cilveeciski sakaartot visu pa telefonu, lai ieseedinaatu opi naakamajaa reisaa uz vajadziigo pilseetu un diennakts laikaa piegaadaatu pakaasto bagaazhu.

jaa, meedz buut reisu aizkaveeshanaas, lidojumi ir tikusi paarcelti pat pa 3 reizeem pa stundai, divaam uz priekshu, savureiz, bet es domaaju, ka tas ir atkariigs no katra pasha uzstaadiijuma. es taados gadiijumos vienmeer atrodu ar ko nodarboties. bet ja tu pats esi izbesiijies un knosies kaa ar skujainu zaru dibenaa, tad arii velti sagaidiit laipnu attieksmi pretii, bet ja tu veersies pie lidostas darbinieka ar smaidu un neviltotu laipniibu, to pasu sanemsi arii pretii.

es saprotu, ka var buut steiga, saplaanoti connection flighti, vai tikshanaas galaa, bet ja par pirmo aviokompaanijas naak pretii un paliidz sakaartot, tad par otro - tas vienkaarshi ir jaapatur praataa un jaareekjinaas, ka varu nebuut arii laikaa.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: