Jul. 14., 2009 | 10:36 pm
No:: inese_tk
aizmirsu vēl piebilst, ka kūkas virsu var ļoti smuki izdekorēt - plāna kārtiņa kondensētā piena, pie kura pielīmē, piemēram, zemenes. to visu pārkaisa ar kakao bišķiņ un vafeles drupačiņām un var vēl no kondensētā piena līnijas vai musturus uztecināt - pavisam vienkārši, lejot ar karotīti. bet to jau pati gan jau būtu iedomājusies.
vēl - iesaku pievērst īpašu uzmanību stūriem - tiem ātri darbojoties parasti tiek vismazāk slapjuma, tāpēc var gadīties, ka tie paliek sausi un ne visai garšīgi, tāpēc jāsmērē kārtīgi visi tie slapjumi iekšā. :)
vēl - iesaku pievērst īpašu uzmanību stūriem - tiem ātri darbojoties parasti tiek vismazāk slapjuma, tāpēc var gadīties, ka tie paliek sausi un ne visai garšīgi, tāpēc jāsmērē kārtīgi visi tie slapjumi iekšā. :)