Svarīgs jautājums (nu vismaz priekš manis (: )

« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2009 | 02:44 pm
posted by: maardza in pajautaa

Esmu sapratusi, kāds man dzīvē ir aicinājums, tikai nesaprotu, kādā skolā lai to apgūstu. Saprotu, ka tas ir dizains, tikai kāda veida.
Tātad, man ļoti patīk taisīt visādus interesanta dizaina auskariņus no dažādiem materiāliem(stikla, koka, sudraba u.c.).
Patiktu izgudrot interesanta dizaina flīzes, lampas, vāzītes (vispār interesantus trauciņus), pulksteņu dizainu, nu visādas lietiņas, gan variēt ar to dizainu, gan krāsām, gan arī taisī šīs lietiņas. Galvā čum un mudž no idejām, kuras arī pierakstu.
Mans patreizējais darbs (juvelieris), itkā ir uz to pusi, bet tur nevar variēt ar nemetāliem un arī ar pārējo, ko nosaucu.
Tiešām gribētu zināt vai ir kāda viena vieta, kur var to visu apgūt, kaut vai ne Latvijā. Un kādā dizaina lauciņā iederās visss iepriekšnosauktais.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

barvins

from: [info]barvins
date: Jul. 5., 2009 - 04:59 pm
#

Papīrs neko nemaina - viss atkarīgs no tā, vai tas, ko vari uztaisīt ir tik labs, ka cilvēgi būtu gatavi par to maksāt. Tehniku var apgūt eksperimentējot, lasot grāmatas un nozares entuziastu forumus internetā. Izglītības iestādes taču nepiedāvā nekādu slepeno recepti - tikai to pašu infu, ko var uzzināt no grāmatām vai sarunām ar cilvēkiem - tikai mācību iestādē process sanāk lēnāks un dārgāks.

Atbildēt | Iepriekšējais