« previous entry | next entry »
Jun. 16., 2009 | 05:56 pm
posted by: kr in pajautaa

Man te radās neliels jautājums par aklo zarnu
Tiem, kam tā ir izgriezta-kādas pirms tam bija sajūtas?
Man jau trešo dienu sāp vēders, bet tiešām tā, ka viss vēders. Nevaru pat īsti iztaisnoties un klepot vai smieties ir tīrās mocības. Tās sāpes ir jocīgas, it kā vēdera muskuļi būtu atrofējušies, bet tik un tā sāp

Biju pie ārsta, taču viņa teica, lai es vērojot pati kā tur tās sāpes mainoties. Tad nu esmu vērošanas stadijā

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

from: [info]guvi
date: Jun. 16., 2009 - 06:39 pm
#

man pirms 6 dienām izgrieza, pa dienu sāpēja kunģis, vakarā sāpes pārgāja uz vēdera labo sānu. vakarā izsaucu ātros, lai gan mierīgi būtu aizgājusi gulēt, ja netiktu sabaidīta, jo nemaz jau tik traki nesāpēja.
slimnīcā galvenais veids kā pateica, ka apendicīts - uztaisīja asinsainu, kur leikcīti uzreiz bija dubultā virs normas.

ārsts pēc tam teica, ka pēc 24 stundām būtu plīsusi, nez - -vai tik ilgi, kā tev arī var vilkties!

bet ja gribi noskaidrot, kas par lietu - izsauc ātros, aizraus uz slimnīcu un noskaidros kas par lietu, ja iesi pie ģimenes ārsta - -divus mēnešus meklēs vainu

pie tam par ātrajiem šādā gadījumā nav jāmaksā!


kopumā ņemot -- biju iedomājusies, ka aklā zarna - tās ir kaut kādas briesmīgas sāpes, bet patiesībā tā nebija

vēl metode, kas liecina par aklo zarnu, ja iespieža tajā vietā kur sāp un tad strauji palaiž vaļā un tad vēl vairāk iesāpas - -tad it kā tā esot apendicīta pazīme - ārsts arī tā darīja, bet man gan tā nebija, jo tas piedēklis kaut kur aizmugurē novietots

Atbildēt | Diskusija


Imagine

from: [info]imagine
date: Jun. 16., 2009 - 09:36 pm
#

par tām 24h, ir jau tā, ka es kādu gadu nostaigāju maza būdama ar sāpēm vēderā, kas atkārtojās vidēji reizi 4-5 mēnešos, vienmēr ārsts noteica nepareizu diagnozi, tikai tad, kad sāpēja tik ļoti, ka vairs sāpes gandrīz nejutu (nejutu arī neko citu), tad aizveda uz rajona slimnīcu, kur- ārečenu, izrādījās zarniņa jau pārplīsusi un bija operējama jau pirms gada..
man jau šķiet, katram citādāk, bet ieraksta autorei ieteiktu aiziet tomēr pie cita daktera, veselība taču svarīgāka par naudu jebkuros "dižķibeles" apstākļos..

Atbildēt | Iepriekšējais


barvins

from: [info]barvins
date: Jun. 17., 2009 - 12:41 am
#

Sāpēja tā, ka gulēju un ne par ko negribēju kustēties. Man arī ārsts šitā piespieda un strauji palaida vaļā, un tad tiešām sāpēja vairāk. Izoperēja. (By the way, figņas, ko pirms operācijas iešpricēja "lai nebūtu bail", toč bija reālākās narkotikas.)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Jun. 17., 2009 - 01:40 pm
#

jā man arī tā paspieda un prasīja, vai vaļā laižot sāp. Sāpēja. Bet man tā diezgan strauji tas notika. vienā vakarā sāka sāpēt vēders, nākamajā rītā jau pamatīgi dūra, aizveda uz slimnīcu, tajā pāša vakarā izgrieza, jo nevarējis vairs gaidīt.

Atbildēt | Iepriekšējais