es centos

Jun. 17., 2009 | 09:12 pm
No:: areems

tev liekas pareizi, izņemot to, ka nav dažādu homeopātiju. ir homeopātija un ir fitoterapija, un nevajag abas putrot. tas, ka tu un pseidoaptiekāri izmanto nepareizo vārdu, neatbrīvo no atbildības nebūt idiņiem. un vispār, viņi pavisam labi zina, ar ko nodarbojas. to nesajēdz tikai un vienīgi tu. lūk, kas rakstīts viņu mājaslapā:

"Homeopātiskie zāļu līdzekļi atšķiras no tradicionālajā medicīnā lietojamiem medikamentiem ar devām un slimnieka individualitātes ievērošanu. Tie tiek gatavoti no augiem, minerāliem, dzīvnieku izcelsmes produktiem tos ļoti stipri atšķaidot. Biežāk lietotās zāļu formas ir pilieni (jeb dilūcijas), pulveri (jeb triturācijas), tabletes, graudiņi (mazi cukura zirnīši, kas piesūcināti ar zālēm), eļļas, ziedes, ārīgi lietojami spirta šķīdumi."

ja tu zini kaut mazliet ķīmiju/fiziku, būsi dzirdējusi par avogardo skaitli, un vari izdomāt cik daudz no aktīvās vielas paliek pāri pēc miljonsreižu atjaukšanas. (necik).

vēl viens:
"Rīgas “Pirmā homeopātiskā aptieka” bija pirmā ne tikai Latvijā, bet arī visā toreizējās Krievijas teritorijā. Vajadzība pēc šādas aptiekas radās jau 19. gadsimta 20. gados, kad Latvijā sāka izplatīties vācu ārsta Zāmuela Hānemaņa mācība par homeopātiju. Rīgā radās pirmie ārsti homeopāti, bet nebija iespējams pagatavot zāles, jo Z. Hānemanis vienlaikus ar jauno ārstēšanas metodi bija izstrādājis speciālu zāļu pagatavošanas tehnoloģiju."

noskaidro kas ir hānemanis un kāda ir viņa zāļu pagatavošanas tehnoloģija. es nojaušu, ka tu to jau zini (no tevis vienkārši staro dubultģēnijs), bet es vienalga pateikšu, ka tajā sūdu iemaisa ūdenī un pārdod kā īsto mantu

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: