Sūdzos par Sitīnetu...

Jun. 16., 2009 | 12:03 am
No:: digna

Man ir tā, ka regulāri tas internets pazūd, bet tai pašā laikā itkā ir. Un tas var vilkties dienām ilgi. Piemēram, tas tur, nū, "indikātōrs" rāda, ka man ir internets Exelent, bet reāli viņa nav - kā mēģinu kaut ko atvērt, nekas pat nesāk ielādēties, jo vienkārši kaut kā nav tā interneta. Tad vēl tā gadās, ka ļoti ilgi acquiring network adress, bet beigās pilnīgi nekas nepieslēdzas, sarakstā mans internets turpina stāvēt ar Automatic pieslēgšanos, bet neslēdzas ne pa kam.
Un tad es zvanu un saku, bļēģ, sukas, kur ir mani interneti, un viņi saka - mums rādās, ka jūs signālu saņemat, pārējais mūs nepis ne grama. Laika gaitā aizskandalējos līdz tam, ka man uzsūtīja meistaru (jo internetu nebija kādas 5 dienas), kurš "mēģināja kaut ko darīt lietas labā". Tas izpaudās tā, ka viņš "pats nezin, ko nospieda" un internets pēkšņi sāka strādāt. Uz dažām dienām. Ar tādiem pašiem rezultātiem man pašai viņu citreiz izdodas "saremontēt", vienkārši pamainot kaut kādus setingus.
Vēl viens kaitnošs punkts ir ātrumā. Mērītājs rāda kaut kādus mistiskus ciparus (citreiz pat diezgan lielus), bet reāli ēpasts verās vaļā vismaz pus minūti, ibankā vispār viss karās un apstājas, ielogošanās kaut vai te pat aizņem jau nez cik sekunžu.. Fui.

Un, jā, kompja vaina tā nav, jo, ja it, tad tāda pati ir arī manas mammas kompim un arī meistara kompim, kurš sākumā nevarēja pieslēgties.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: