panacea

Maijs. 17., 2009 | 04:24 pm
No:: panacea

nu es esmu LU farmaceitos (tuuliit beigshu jau). tiku gan RSU, gan LU bet nevienu pashu mirkli neesmu nozheelojusi, ka iestaajos LU.

pirmais, kas ir aarkaartiigi svariigi ir Ruta Muceniece, kaa programmas vadiitaaja. es esmu gatava vinjai dziedaat slavas dziesmas riitos, vakaros, pa naktiim, vienalga kad. lai kaada buutu vajadziiba, Ruta visam paliidzees, dos padomu, naaks pretii.

otrais, par maaciibaam. stradinjos maaciibas ir daudz praktiskaakas - LU ir akadeemiskaa izgliitiiba, stradinjos - profesionaalaa. stradinjos nav arii daliijuma 3 bakalaura gadi + 2 magjistra, tur ir tikai 5. liidz ar to LU ir lielais bonuss, ka peec 3 bakalaura gadiem, ja akuraat gribaas kkur citur pastudeet vai ko citu, tad mieriigi to var dariit. RSU peec 3 gadiem nekaa veel nav.

pasniedzeeji ir kaa nu kurais. ir ljoti labi, ir, jaasaka godiigi, arii slikti. toties nav padomjnieciskums, par kuru dzirdeets stradinjos. pamataa jau ir tas, cik daudz tu pats/-i maacies. atkariigs arii kaadas ir intereses. man piemeeram ljoti gribeejaas zinaatnee, jau otrajaa kursaa tiku pie klushas, peec tam organiskaas sinteezes instituutaa. veel varu piebilst, ka peec otraa kursa biju gadu maaciities asv un ar LU guutajaam zinaashanaam nejutos ne kripatu stulbaaka par amerikaanjiem.

taa luuk. ja veel kkas interesee, prasi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: