oblica

Apr. 17., 2009 | 01:52 pm
No:: oblica

Forši! Dārgais nodos maģistru, tad kkur ofic aiziesim - nākamnedēļ vai aiznākam (nu, kad aukli dabūsim), dosim zināt. A pie mums - katrā laikā, kad sanāk - droši. :))

Tātad - vai ZG Tev ir ierakstīts, ka Tev pieder dzīvoklis nr. tāds un tāds, ar paltību tādu un šitādu un domājamās daļas no mājas (un zemes) vai arī TIKAI domājamās daļas no mājas (un zemes) + ZG ierakstīts lietošanas līgums?

Neskatoties sīkāk:
- pirmajā variantā, ja pārbūve nekādā veidā neskar pārējos (fasāde, komunikācijas kopējās, tur atsevišķa ieeja vēl kas tml., nesošās konstrukcijas, jumts utt), tad nevajadzētu būt nepieciešamai piekrišanai (nu, piemēram, riģipša sienas izbūvei Tavā dzīvoklī, vai WC un vannas istabas apvienošanai).
- otrajā variantā - jāpaskatās lietošanas līgumā, jo parasti šādus gadījumus jau iepriekš paredz un iestrādā noteikumu, ka, ja veic kkādus sīkos darbus lietošanā esošajā dzīvoklī, tad nav nepieciešama pārējo kopīpašnieku piekrišana vai, ka parakstot lietošanas līgumu, jau viņi izsaka savu piekrišanu (mēdz būt dažādi). Ja šāda lieta līgumā nav, tad ir kreņķīgi. Var mēģināt sūtīt ierakstītas vēstules un tur arī ierakstīt, ja nesaņem kkādus iebildumus, piem, mēneša laikā, uzskata, ka piekrīt (nezinu, vai šitais izies cauri, jāpajautā savā būvvaldē, dažreiz iziet) un parakstu vietā pievieno vēstules ar pasta kvītīm par nosūtīšanu. Par šo gan var piesieties - iepriekš jānoskaidro, vai der tāds variants.

Ja īstas skaidrības nav, es varētu nākamnedēļ paskatīties, tikai man tad čotka jāzina, kā tur ir ar to ierakstu ZG - ir dzīvoklis kā atsevišķs īpašums (atsevišķā nodalījumā) + domājamās daļas vai tikai domājamās daļas + lietošana.
Nu, padod ziņu uz maili, ja nav skaidrības, nākamnedēļ pastīšos tad.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: