Mar. 19., 2009 | 05:13 pm
No:: digna
Nu, i nafig tik sarežģīti?
Ņem vismaz vienu lielo krējumu, pēc garšas jauc ar cukuru un kakao, tam visam pievieno izšķīdinātu želatīnu (nezinu, kā mēra tos modernos, uz tām paciņām ir rakstīts), ļoti kārtīgi izmaisa un liek dzesēties.
Ar saldo krējumu var rīkoties tā pat - saputo, piejauc klāt to kakao vai ko tur, un liet klāt to želatīnu.
Ņem vismaz vienu lielo krējumu, pēc garšas jauc ar cukuru un kakao, tam visam pievieno izšķīdinātu želatīnu (nezinu, kā mēra tos modernos, uz tām paciņām ir rakstīts), ļoti kārtīgi izmaisa un liek dzesēties.
Ar saldo krējumu var rīkoties tā pat - saputo, piejauc klāt to kakao vai ko tur, un liet klāt to želatīnu.