pajautaa

internets+TV

« previous entry | next entry »
Feb. 13., 2009 | 05:03 pm
posted by: vacatio in pajautaa

Ir kādas atsauksmes par baltcom internetu?
vai ideālā variantā par trio komplektu Digitālā TV+inets?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Feb. 15., 2009 - 04:34 am
#

ar izzi neiesaku sleegt liigumus - internets ir sameeraa liels hlams. supports ir vaargs un baazes stacijas juudzaas. vinjiem ir sameeraa veca un nesakopta sisteema. kopsh atdalijaas no otras kompanijas, vinji ir tikai zaudeejushi. aatrums ir mazs. lietoju vinjus, jo man nav citas iespeejas. televiizija - nesuudzos, raada.

runaajot par lattelekomu - interneta stabilitaate un aatrums ir atkariigs no baazes stacijas noslogotiibas, ja vecriidzinieku suudzaas, ka internets ir pavaargs un nestabils, tad Teikaa un Griizinjkalnaa jau par to nevar suudzeeties. praatiigi buutu aprunaaties ar kaiminjiem, paintereseeties kaadu internetu lieto vinju, ja gadiijumaa kaadam ir LTK, apvaicaaties, cik biezhi zuud internets un kaa apmierina taa aatrums.

pirms kaada laika dziivojos salaspilii - lattelekoms bij ljoti stabils un aatrs - paarsleedzu liigumu uz 10Mbit/s un vispaar dziivoju cepuri kuldams (atziishos, ka arii 2Mbit/s nebij sliktsm bet es esmu paaraak izveeliigs un neiecietiigs uz gaidiishanu). par LTK televiiziju vari apjautaaties cibas lietotaajai: muze - vinja nesen piesleedza, domaaju, ka labpraat pastaastiiitu par servisu un paketi ka taadu (maajas telefons + TV + internets). veiksmiigas interneta mediibas! ;)

Atbildēt