Jan. 27., 2009 | 09:09 pm
No:: mamuts
Ech.
Ņemam tonnu piena. To nopērkam par štrunC-un-pieci cenu un pārražojam 5% pienu pulverī. Pulveri var uzglabāt sasodīti ilgi, ne tas maitājās, ne kā. No pulvera, to atšķaidot ar krāna ūdeni un pieliekot bik' garšvielas un konservantus, saražojam 2,5% pienu, kuru pārdodam par "oho!" cenu - pulvera ražošana tak jāatpelna?
Pulveris noder arī biezpiena, kreima, dažādu šķirņu sieru ražošanā... ražošanas process ir dārgs? Pofig, pircējs veikalā to visu apmaksās. Jo alternatīvas nav!
Ņemam tonnu piena. To nopērkam par štrunC-un-pieci cenu un pārražojam 5% pienu pulverī. Pulveri var uzglabāt sasodīti ilgi, ne tas maitājās, ne kā. No pulvera, to atšķaidot ar krāna ūdeni un pieliekot bik' garšvielas un konservantus, saražojam 2,5% pienu, kuru pārdodam par "oho!" cenu - pulvera ražošana tak jāatpelna?
Pulveris noder arī biezpiena, kreima, dažādu šķirņu sieru ražošanā... ražošanas process ir dārgs? Pofig, pircējs veikalā to visu apmaksās. Jo alternatīvas nav!