mamuts

Jan. 27., 2009 | 09:09 pm
No:: mamuts

Ech.
Ņemam tonnu piena. To nopērkam par štrunC-un-pieci cenu un pārražojam 5% pienu pulverī. Pulveri var uzglabāt sasodīti ilgi, ne tas maitājās, ne kā. No pulvera, to atšķaidot ar krāna ūdeni un pieliekot bik' garšvielas un konservantus, saražojam 2,5% pienu, kuru pārdodam par "oho!" cenu - pulvera ražošana tak jāatpelna?
Pulveris noder arī biezpiena, kreima, dažādu šķirņu sieru ražošanā... ražošanas process ir dārgs? Pofig, pircējs veikalā to visu apmaksās. Jo alternatīvas nav!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: