autōskolas

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2009 | 03:13 am
music: sagi rei - can't take my eyes off you
posted by: iza in pajautaa

Padalieties, lūdzu, ar autōskolu pieredzi Rīgā:

Labākās un sliktākās skolas Rīgā, cik daudz laika un naudas tiesību iegūšana prasīja, kam pievērst uzmanību, izvēloties autōskolu, sevišķi vēlētos dzirdēt creepy stāstiņus no pašu pieredzes!
 
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Jan. 12., 2009 - 10:25 am
#

Braucu Grossā (pie Cirka), pieredze tikai un vienīgi pozitīva un braucu pa 100 latiem vairāk, nekā varētu tikai savas vainas un neizdarības pēc. Tb, nespēju saņemties nokārtot teoriju, un man vienmēr ir problēmas ar iesāktā pabeigšanu.

Neparezā secībā dabuju parakstiņus, kā ari instruktors ar kartiņas datumiem bija nokļūdījies pa mēnesi, jo rakstīja visu vienā dienā, sekretārīte paņēma adatiņu, dzēšgumiju, izskrāpēja datumam vienu ciparu un visu salaboja, jo nebija vairs laika saķert rokā instruktoru, nekādas čakarēšanas, nekā. Instruktors Andris no tās pašas skolas, pats labākais ever, visu iemācīs, visu izskaidros, nebrēc virsū, tikai reizi saniķojās, kad es šamo otrajā nodarbībā gandŗīzi nositu un pēc tam, kad palūdza, lai apstājos izskaidrot kļūdu, noskrāpēju mašīnu. :D Teorijas pasniedzējs Konstantīns - ari vnk ideāli, izskaidro noteikumus un vēl visādas situācijas, kā rīkoties, kad noteikumos ir nepilnības, vai ir reāla situācija uz ielas. Ja apmeklē nodarbības, tad var nokārtot ar pirmo reizi visu. (man kāreizi teorijā bij problēmas tais tēmās, kuras lekcijas neaizgāju un no gramatas mācījos.)

CSDD abi eksāmeni ar pirmo piegājienu. :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iza
date: Jan. 12., 2009 - 05:03 pm
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais