Jan. 10., 2009 | 11:24 pm
No:: mamuts
Ieber auzu pārslu paciņu bļodā, pārlej ar ūdeni vai pienu.
Sīki, sīki sakapā vienu lielu sīpolu.
Nolej no pārslām šķidrumu, sajauc ar sīpoliem, klāt piesit 2 olas. Vistas olas, ne strausa. ;))
Pieber pustējkaroti sāls, piparus, visu sajauc.
Cep biezas pankūkas, ēd ar skābu krējumu - lēti un sātīgi.
Galvenais, pēc iespējas sīkāk to sīpolu sakapāt - lielie gabali dod izteiktu sīpolu garšu. A tā nezinātājs domā, ka tur gaļa klāt. :D
Un - nē, es neesmu sieviete. Esmu vecis, kurš domā, ka katram ir jāprot uztaisīt garšīgi ēst, kad sievas nav mājās. :D
Sīki, sīki sakapā vienu lielu sīpolu.
Nolej no pārslām šķidrumu, sajauc ar sīpoliem, klāt piesit 2 olas. Vistas olas, ne strausa. ;))
Pieber pustējkaroti sāls, piparus, visu sajauc.
Cep biezas pankūkas, ēd ar skābu krējumu - lēti un sātīgi.
Galvenais, pēc iespējas sīkāk to sīpolu sakapāt - lielie gabali dod izteiktu sīpolu garšu. A tā nezinātājs domā, ka tur gaļa klāt. :D
Un - nē, es neesmu sieviete. Esmu vecis, kurš domā, ka katram ir jāprot uztaisīt garšīgi ēst, kad sievas nav mājās. :D