pajautaa

audi 80

« previous entry | next entry »
Dec. 24., 2008 | 05:10 pm
posted by: evo in pajautaa

Ziemassvētku vakars, varbūt brīnumi tomēr notiek. Lūdzu palīdzību, ja nu tomēr paveiksies. Un atvainojos, par pukstēšanu nepareizajā komūnā (a ir pareiza?). Es ceru, ka sapratīsiet, ka tikai gribu palīdzēt.

Pazīstamajam onkulim mašīnu vakarnakt (nevis šonakt) mašīnu nospēra. Vecu baltu Audi 80, 1986 gada. Onkulim šis audis, kā ķermeņa sastāvdaļa bija. Vairāk kā 15 gadus kopā ar to audi pavadījis. Ļoti pārdzīvo zaudējumu. Cilvēkam šī mašīna kā radinieks bija. Policija, ziņojumu pieņēma, bet paši pateica, ka diez vai viņi jelko darīs, jo svētki, viņiem citi darbi darāmi. Mašīnu nospēra tīri lai pabraukātos un kaut kur atstātu, jo VINu nav jēgas pārsist, jo tādu Rīgā var uz pirkstiem saskaitīt, pārāk acīs krīt, pārāk veca un ideālā stāvoklī, uz detaļām - kam vajadzīgas detaļas no 86 gada mašīnas. Onkulis palūdza, lai pasaku man pazīstamajiem, ja nu kāds kaut kur ierauga.

Ja, nu kāds kaut kur tomēr redz, ja nav grūti paziņojiet uz 20015538. Balts Audi 80, 1986 gada, četras durvis, lieto disku nav. Bildē tāds pats audi tikai citā krāsā. Valsts reģistrācijas numurs BM-3589. Nosperta Bišumuižā, 10 tramvaja galapunktā, Dienvidu tilta beigās, pie piena kombināta.

Bilde

Priecīgus un gaišus ziemassvētkus.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Dec. 24., 2008 - 07:18 pm
#

Šospezdec, da kam tādu vajag... manā mežā itin bieži var redzēt tamlīdzīgus brīnumus, bet kāds tai tačkai numurs? Ja rīt tādu ieraudzīšu, došu ziņu - saprotu veco onku ļoti labi... :((

Atbildēt | Diskusija


EVO

from: [info]evo
date: Dec. 24., 2008 - 08:55 pm
#

BM-3589 balta, labi kopta

Atbildēt | Iepriekšējais