pajautaa

internets

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2008 | 12:45 pm
posted by: ess in pajautaa

Sveiki!

Vai kaads var dot padomu, ko dariit shaadaa situaacijaa? Pagaajushajaa nedeeljas nogalee paarvaacos dziivot uz citu vietu, ieprieksheejaa dziivoklii man bija wireless internets, arii jaunajaa maajvietaa ir wireless internets, centos piesleegties attieciigajam netam, ierakstiiju paroli, bet nekas nenotiek, nesleedzas klaat. Kur vareetu buut probleema?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

lago

from: [info]lago
date: Dec. 10., 2008 - 09:19 pm
#

pie rutera jau ir kads pieszledzies? ar vadu vai bez?
kada rutera firma?
jebkura gadijuma, no sakuma ruteris tapat bus ar vadiem japiesledz pie PC, lai varetu sakonfiguret. jauzzina rutera IP, kas jaievada interneta parluka adresu josla, tam jaatver rutera konfiguracijas lapu.
klonet IP var interneta konfiguracijas lapa (ir atseviska izvele, vismaz d-link'am), jaizvelas, ka IP ir statiska (nemainiga) un jaiekekse clone IP vai tml. jasaglaba uzstadijumi. pec tam jasaraksta wireless uzstadijumi, janorada drosibas limenis (par tiem sikak nezinu), jaieraksta pielseguma nosaukums, kads paradisies mekletaja, parole, ar kadu vares pieslegties, parasti 8 simboli, jasaglaba uzstadijumi, parstarte datoru.
man skiet, ka sarezgiti sarakstiju, bet varbut palidz, lai gan katrai firmai konfig. lapas un veidi var atskirties. es mekleju caur google user manual'us.

Atbildēt