Sep. 2., 2005 | 02:14 am
No:: carnival

miķelim bija taisnība - koments pilnībā ne pa tēmu.

es tomēr gribēju piekasīties citām lietiņām. man bija jautājums. kur īsti tu smelies informāciju par vēsturi vai politiku? šad un tad ir redzētas no tevis dižas pērles, piemēram, par kaut kādiem zvēriem, kas nož adijam hitleram nost sēklniekus vai arī spriedums, ka nacismam nav sakars ar nacionālismu. pāris vēstures grāmatiņas savā īsajā mūžā esmu papētījis un tur neko tādu neatrodu. piemēram, par nacisma sakaru ar nacionālismu tur ir pastāstīts pietiekami. vai arī to, ka latviešus pēc kara bija plānots asimilēt nevis iznīcināt vai arī par to, ka tika izveidots latvijas ss leģions tāpēc, ka latvieši tika uzskatīti par pilnasinīgu eiropas nāciju (varī tos dēvēt par āriešiem), kas rases ziņā ir pietiekami līdzvērtīgi, lai cīnītos pret slāvismu, žīdismu un boļševismu. par hitlera trūkstošajām ķermeņa daļām gan ārpus dzeltenām lapām neko daudz nevar atrast.

padomā taču loģiski. ja tevis izsacītajos "faktiņos" būtu kāds pamats, tas jau sen būtu nodrukāts visur kur var, jo sabiedrībā naids pret nacismu tiek potēts nedaudz pārspīlētās devās, šo un to arī izpušķojot.

un tagad atkal nesāc kaut ko haotiski bļaustīties vai izņirgāt nacisma idejas un hitleru, jo mans mērķis nebija aizstāvēt nacismu vai hitleru, bet gan tikai painteresēties par taviem info avotiem.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: