Dec. 4., 2008 | 02:16 pm
No:: kangaroo

Varianti ir simtiem. Izvēlētajam arī nav ne vainas, tikai tas tika iedarbināts no nepareizā gala. Vispirms bija visu jānobloķē, jāiesaldē un jāpārņem un tikai tad varēja sākt domāt kā situāciju glābt. Tagad sanāk tā, ka autoparks jau ir aizceļojis, NĪ izrādās nedrīkst aiztikt, jo pieder citiem uzņēmumiem (izrādās, ka tas, ka tie ir saistīti ar bankas īpašniekiem, nav pietiekams arguments), bet paši lielie džeki turpinās strādāt bankā un saņems ne jau 500 latus uz rokas.

Kā jēdzīgāko variantu es redzu to, ka PB akcijas nevis nonāk LHZB īpašumā, bet gan bankas tiek pilnībā apvienotas. Turklat zem LHZB karoga un bez iespējas šo soli kādreiz "UNDO".

Vēl protams, varēja banku ūtrupēt- viņu klientu bāze gan Swedbank, gan SEB, gan Nordea, gan DnB NORD būtu ļoti interesanta. Ja pirmās divas varbūt noraustītos, tad otras divas arī pašreizējos apstākļos vēl arvien ir tirgū pietiekami agresīvas un ir diezgan liela iespēja, ka šādu piedāvājumu ņemtu nopietni. Vismaz DnB NORD noteikti, jo Norvēģiju (DnB NORD 49% akciju pieder lielākajai norvēģu finanšu grupai) pašreizējā krīze ir maz skārusi un tur vēl arvien ir milzīgs naudas pārpalikums.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: