Nov. 27., 2008 | 04:57 pm
No:: keikoo
es daru tā -
pieleju katlu ar ūdeni, izvāru burkānus un kartupeļus, sagrieztus gabaliņos, pielieku dažus buljona kubiņus, kad paliek jau mīksti, lieku klāt rīvētas, marinētas bietes, mazliet smalki sakapātus marinētus gurķus, mazliet tomātu mērces, piešauj piparus, lauru lapu, un lieku klāt žāvētas cūku ribiņas, kas sadalītas mazākos gabalos. Vāra, kamēr gaļa brīvi nāk no kauliem nost.
pieleju katlu ar ūdeni, izvāru burkānus un kartupeļus, sagrieztus gabaliņos, pielieku dažus buljona kubiņus, kad paliek jau mīksti, lieku klāt rīvētas, marinētas bietes, mazliet smalki sakapātus marinētus gurķus, mazliet tomātu mērces, piešauj piparus, lauru lapu, un lieku klāt žāvētas cūku ribiņas, kas sadalītas mazākos gabalos. Vāra, kamēr gaļa brīvi nāk no kauliem nost.