pajautaa

Rokas bagāža

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2008 | 12:40 am
posted by: guceens in pajautaa

Nākamnedēļ paredzēts lidot uz Pariž (ar pārsēšanos Stokholmā-Skavstā). Tomēr mulsina no Ryanair saņemtie e-mail ar restrictions for cabin luggage... :( Viņi (maili) ir daudz un visi brīdina, ka izmēriem jābūt 55x40x20, pie tam soma var būt tikai viena. Kā saprotu, pat, ja man ir rokassomiņa, viņai jābūt iekš šīs vienas rokas bagāžas somas...?! Tad nu jautājums tiem, kuriem sanācis lidot pedējā laikā ar šo aviokompāniju... Cik tad strikti viņi skatās uz šiem noteikumiem, vai tiešām Ryanair ir jauna politika? Man, piemēram, būs baigi apgrūtinoši ielikt rokas bagāžas vienā somā fotosomu ar manu spoguļkameru + drēbes 3 dienām. Fotosoma vien aizņems pusi manas bagāžas. Protams, piebildīšu, ka ceļoju bez lielās bagāžas ekonomijas nolūkos...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

from: [info]intta
date: Nov. 23., 2008 - 02:15 am
#

pirms nedēļas lidoju uz Berlīni un atpakaļ ar AirBaltic. Bija man diezgan paliela soma un vēl fotosoma salonā. Neko neskatījās.
Ievēroju, ka daudziem bija tādi smuki, mazi koferīši uz ritenīšiem.Galvenais jau ir tas, vai var to bagāžu iestūķēt augšējā nodalījumā. Mazākās mantas var turēt arī pie kājām, zem priekšējā sēdekļa.

Atbildēt