pajautaa

burkāni un bietes

« previous entry | next entry »
Nov. 10., 2008 | 05:41 pm
posted by: primavera in pajautaa

Zinu, ka vesels burkāns un biete jāvāra ilgāk, kā vesels kartupelis, lai būtu mīksti! Cik tad ilgi ir jāvāra sīkāk nesagriezts burkāns un biete?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Nov. 10., 2008 - 05:54 pm
#

burkāni ~20min
bietes~1.5 stundu

Atbildēt


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 10., 2008 - 05:58 pm
#

beite atkarīgs no tā, cik liela, no stundas līdz divām. es viņas mēdzu pabakstīt ik pa laikam, lai saprastu, cik gatavas ir.

Atbildēt | Diskusija


primavera

from: [info]primavera
date: Nov. 10., 2008 - 06:05 pm
#

super, paldies! Es jau pabakstīju, burkāns mīksts, biete gan vēl graužama! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 10., 2008 - 06:06 pm
#

burkāni ātri izvārās :)

Atbildēt | Iepriekšējais