pajautaa

ingvertēja

« previous entry | next entry »
Okt. 13., 2008 | 09:56 pm
posted by: jumts in pajautaa

kā Tu taisi ingvertēju? būtību saprotu, bet interesē individuālie varianti iedvesmai:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]watermark
date: Okt. 13., 2008 - 07:54 pm
#

sarīvēju ingversakni, apleju ar verdošu ūdeni, tad izspiežu sulu no citrona vai vairākiem, tad pieleju klāt un vēl kaudzi medus. prasti taisu tējkannā, tāpēc arī visu ko daudz lieku.

Atbildēt | Diskusija


plate

from: [info]plate
date: Okt. 13., 2008 - 08:01 pm
#

vispār jau saka, ka medu karstā ūdenī/citos dzērienos etc. nevar likt (kā arī kausēt medu nevar un tamlīdzīgi arī medus kūkas etc.) jo neesot labs rezultāts. labāk to medu atdzisušā šķidrumā vai mutē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]watermark
date: Okt. 13., 2008 - 09:07 pm
#

jā, skaitās jau, ka medus zaudē savu vērtību, ja karstā ūdenī liek. bet var jau arī mazliet padzesēt un tad likt :)

Atbildēt | Iepriekšējais