sarīvēju ingversakni, apleju ar verdošu ūdeni, tad izspiežu sulu no citrona vai vairākiem, tad pieleju klāt un vēl kaudzi medus. prasti taisu tējkannā, tāpēc arī visu ko daudz lieku.
vispār jau saka, ka medu karstā ūdenī/citos dzērienos etc. nevar likt (kā arī kausēt medu nevar un tamlīdzīgi arī medus kūkas etc.) jo neesot labs rezultāts. labāk to medu atdzisušā šķidrumā vai mutē.
from: watermark
date: Okt. 13., 2008 - 07:54 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: plate
date: Okt. 13., 2008 - 08:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: watermark
date: Okt. 13., 2008 - 09:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais