inese_tk

Okt. 3., 2008 | 04:09 pm
No:: inese_tk

vispār nē.
tiek zaudēta daļa vitamīnu un vispār jāskatās par kādiem vitamīniem/ārstnieciskajām vielām ir runa. nu kā ar zāļu tējām - daži augi ir jāvāra vairākas minūtes, lai novārījums iegūtu ārstnieciskas īpašības. daži tikai uz pāris minūtēm jāaplej ar karstu ūdeni utt.
vārītos dārzeņus vitamīna zudums, piemēram, ir mazāks – 50 % nekā sautētos – 80%. ceptos, protams, daudz lielāks. vitamīni zūd arī vnk uzglabājot augu valsts produktus - vīstot, gaismas ietekmē utt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: