pajautaa

alus un lapsenes

« previous entry | next entry »
Aug. 11., 2008 | 08:19 am
posted by: daysleeper in pajautaa

divi jautājumi iekrājušies:
1) tā nu sanācis, ka vajag aiziet pāris reizes uz normālu krogu alu iedzert ar puikām, bet centrā nu jau zinu tikai tādus iestādījumus, kur kundzei arī patīk un krogi ar normālām alus cenām ir bik pagaisuši no atmiņas. Uzplaiksnīja Leningrad variants tagad galvā, varbūt ir vēl kaut kas iesakāms? danke jau laicīgi.
2) otrs jautājums ir par to, kā dabūt ārā no mājas jumta tur iemājojušās lapsenes. Bēniņos tieku klāt, bet tad vienīgais veids laikam ir aizņemties un vilkt dravnieka tērpu pilnā ekipējumā un uzbrukt viņām. Dikti negribētos tapt sakostam, bet tās maitas pat tagad lietus laikā lidinās virs loga un lien iekšā jumta ailē. Ir kādas idejas, priekšlikumi? Varbūt kaut kā viņas var aizbaidīt klāt kaut ko pieliekot pie tā pūžņa? vēl tikai jāuzmeklē tas pūznis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

>

from: [info]anastasija
date: Aug. 11., 2008 - 10:25 am
#

Logs blakus, bet varbūt ka pietiekami tālu priekš tāda fēna darbības, pajautāšu zinātājam. Man ieteica aizpūst ar cetniecības putām, tā teikt dzīvas paglabāt, taču nav pārliecības ka viņas tur paglabāsies un citu izeju neatradīs...

Atbildēt | Iepriekšējais