pajautaa

LU Ekonomika vs Starptautiska ekonomika

« previous entry | next entry »
Jul. 28., 2008 | 07:16 pm
posted by: bulletproof in pajautaa

Man ir iespēja vai nu LU Ekonomistos budžetā vai arī LU Starptautiskajā ekonomikā iet. It kā gribētos budžetā, bet tomēr naudiņa ir un ja vajag, varu arī maksāt. Vnk gribētos kaut ko tādu interesantāku par pliekanu ekonomiku. Varbūt kāds ir studējis/studē? Kādas atsauksmes par abām?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Illumine

from: [info]illumine
date: Jul. 29., 2008 - 07:21 pm
#

Es neesmu mācījusies LU, bet gan SSE. Nav dzirdēts, ka kāds saņemtu mazāk par 500 uz rokas + bonusi (apmaksāts telefons, mašīna + benzīns, visādas īsās darba dienas auditoriem vasarā,konferences siltās zemēs un prēmijas) par PIRMO darba vietu. Sanāk ka "zaļais gurķis" pēc otrā kursa sākot strādāt praksē & turpinot rudenī nesaņem mazāk par šo te. Ir arī tādi, kas saņem 700 un 900 Ls uz rokas. Par pirmo darbu. Ir arī tādi, kas iet un prasa 1000 un neviens par viņiem nesmejas un meklē papildus finansējuma robežas, lai viņus algotu. Ar īpašu uzsvaru uz PIRMO darba vietu. Un šī ir mana un manu kursabiedru pieredze, tie, kas absolvēja augstskolu šogad.
Tā ka tavs LU 4 gadu diplomiņš tiešām ir ne tikai pie kājas, bet arī pie pakaļas. Diemžēl tu aizmirsti, ka ekonomiku pasniedz ne tikai LU. Manam SSE diplomam ekonomikā gan ir pilnīgi cita vērtība.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


- [info]

Illumine

from: [info]illumine
date: Jul. 29., 2008 - 08:51 pm
#

Tu mani sasmīdināji :) Labi, es neiešu tērēt savu laiku ar cilvēkiem, kas pat paši savus komentārus nelasa.

Atbildēt | Iepriekšējais


anna molly

from: [info]bulletproof
date: Jul. 30., 2008 - 12:20 pm
#

Starp citu, es neticēju tam, bet tā dažreiz ir. Šis ir spilgts eksemplārs.
Es, ja tikšu nākamgad, arī varbūt iešu uz SSE, varbūt, lai pieradītu pretējo. Riebjas, ka cilvēki savas iespējas, ko viņiem piedāvā, izmanto, lai izceltos citu vidū, piemēram, LU priekšā.

Atbildēt | Iepriekšējais