pajautaa

LU Ekonomika vs Starptautiska ekonomika

« previous entry | next entry »
Jul. 28., 2008 | 07:16 pm
posted by: bulletproof in pajautaa

Man ir iespēja vai nu LU Ekonomistos budžetā vai arī LU Starptautiskajā ekonomikā iet. It kā gribētos budžetā, bet tomēr naudiņa ir un ja vajag, varu arī maksāt. Vnk gribētos kaut ko tādu interesantāku par pliekanu ekonomiku. Varbūt kāds ir studējis/studē? Kādas atsauksmes par abām?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Jul. 29., 2008 - 03:17 pm
#

pretēji tam, ko visi te raksta - man liekas, ka nav tik traki ne vienā ne otrā, ja laikus noskaņojas tam, ka tur ir daudz cilvēku, ļoti daudzi, iestājušies ar sliktiem eksāmenu līmeņiem un liela daļa grib nevis mācīties, bet diplomu tikai (to es saku, jo uzskatu, ka kopējā atmosfēra tomēr kko maina gaisotnē un vēlmē tur būt un ir arī būtiska piemēram grupu darbos). bet iemācīties var visu, ja labi grib un es neteiktu, ka sliktāk kā citur. LU ir labi mācībspēki, vienīgais pāšiem vajag papūlēties, jo lekcijas netiek aizraujoši pasniegtas.
es ietu uz budžetu, jo, ja tiek maksāta sava nauda, tad parasti ir sajūta, ka gribas arī atpakaļ saņemt vairāk. man liekas budžetā mācīties būtu nesāpīgāk, ja liktos ka neapmierina programma vai gribas ko citu vai kur citur.

Atbildēt