oblica

Jul. 19., 2008 | 05:28 pm
No:: oblica

Es varu. Pašas pieredze - ja zivis ir dikti sīkas, tad tās izķidātas iesien marlē, lai neizjūk un viegli pēc tam izņemt ārā, ja tādas lielas, tad izķidā un liek vārīt. Katlam jābūt lielajam čuguna, jāvāra uz ugunskura. Nu, kad zivis izvārījušās, ņem ārā, liek tajā buljonā sīpolu (lieku veselu, lai var izvilkt pēc tam, jo man ne pārāk garšo), sāli, piparus, burkānus. Kad burkāni pusmīksti, tad kartupeļus. Pa tp laiku, kamēr tas viss vārās, izņem no izvārītajām zivīm asakas, cik nu iespējams, kad kartupeļi gandrīz gatavi, liek tās atasakotās zivis iekšā, bišku pavāra, beigās pieliek lokus un dilles. Nekad neliekam nekādus tos buljona kubiņus vegetas etc mēslus, citādi nav tās garšas. Nu, skābo krējumu katrs pieliek pats.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: