pajautaa

viedokļi

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2008 | 02:23 pm
posted by: flog in pajautaa

A vot sainteresējās:-
situācija: ja Tu sagribētu pasūtināt sev mēbeles, teiksim, virtuvi. visu smuki skaisti, tā lai i pašam prieks i kaimiņam skauž. tu cilvēks atver kādu daudz maz specializētāku saitu, kur tev attaisās vaļā apmēram 400 piedāvājumi un jūti, ka tev ciemos atnācis apjukums.
kādi ir tie galvenie kritēriji pēc kuriem tu izvēlētos kādu konkrētu firmu/cilvēku/dizaineri, kam ļautu izgreznot tavu mājokli. ņemot vērā, ka teiksim- attēli-ok, katrai firmai citādi, tomēr visiem ir koši, skaisti, daudzi patīk. cenu līmenis +/- visiem vienāds un šoreiz nespēlē lielāko lomu, teksti visiem ar kaut kā diezgan līdzīgi...tad kā no visa klāsta atrast īstos? negribās jau katram zvanīt gluži un skatīties ar kuru čakras vienā virzienā strādā. tātad jautājums- kam būtu jābūt tādam minētam, lai tu izšķirtos par kādu konkrētu piedāvājumu no daudzajiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]kangaroo
date: Jul. 1., 2008 - 02:35 pm
#

1) visprims ir jāver nevis saiti, bet jāaprunājas ar radiem, draugiem, paziņām par pieredzi ar to vai citu firmu,
2) jāizdomā ko gribi un cik naudas nebūs žēl.

Un izejot no tā jāameklē (DZĪVAJĀ!) kāds no tiem, ko ieteica kā ņemamu un summas atbilst vēlamajam. Jāparunājas. Ja ir kontakts, tad var ņemt. Ja nav, tad meklējam tālāk.

Bet smukas bildes mājas lapā katrs muļķis var salikt. Man viens paziņa vēl tagad tiesājas ar tādiem, kam mājas lapā viss super duper, bet patiesībā nokāsa piķi un pazuda.

Atbildēt


cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Jul. 1., 2008 - 02:42 pm
#

man liekas shaadas lietas tomeer pasuutiit pie galdnieka, kas visu Tev paskaidros, paraadiis piemeerus, nomeeriis un izdariis, nepiecieshamiibas gadiijumaa arii paarveidos utt. ja ir nepiecieshamiiba, man ir viens darba ruukjis zinaams, kas oficiaali ar taadaam lietaam nodarbojas (ij firma, ij pasuutiijumi, ij daudz redzeejis no vinja esmu - rokas aug iistaa vietaa).

Atbildēt


mausoons

from: [info]mausoons
date: Jul. 1., 2008 - 02:58 pm
#

Mēs janvārī sūtījām virtuves iekārtu! Sākumā izsaucām dizaineri. Nenoveicās. Iepuļīja mātei ideju, ka virtuvei pa vidu vajag leti, kas bija garām+ gāzes plīts tad stāvētu virtuvei pa vidu. Sākām zīmēt un domāt paši, vadoties pēc Savām Vajadzībām. Sazīmējām un uzzvanījām "Priedes mēbeles" Ogrē. Atbrauca, pārmērīja, ieteica vēl šo to. VISU uztaisīja laikā un ļoti kvalitatīvi. Esam ļoti apmierināti.
Kaut kāds kaktu kantoris taisīja mēbeles koridorim. Pārtaisīja reizes 5, vispār bija šausmas!

Atbildēt


savanna

from: [info]savanna
date: Jul. 1., 2008 - 03:10 pm
#

Mēs tikām pie izcilas virtuves iekārtas ar visu tehniku, jo tā bija baigi izdevīgi. Visu pagatavoja laikā un smuki.

Kā atradām, braukājām pa Rīgas veikaliem/ saloniem un skatījāmies piedāvājumu.

Ko atradām? "Dalia", salons, Ganību dambis 24a, 67382220.
1.stāvā guļamistabas, viesistabas iekārtas /arī šis tika kvalitatīvi piegādāts/, 2.stāvā virtuves.

Labais!

P.S. Vienīgi jārēķinās, ka nav lēti. Nav arī pārāk dārgi.

Atbildēt