« previous entry | next entry »
Jun. 13., 2008 | 11:22 am
posted by: merrick in pajautaa

Iespējams, ka šis vairāk iederētos "vajag" komūnā, bet nu tomēr ticu, ka šeit ir lielāka iespēja atrast to, kas man ir nepieciešams.

Tātad, meklēju 2 cilvēkus, kas būtu gatavi rakstiski manam kursa darbam atbildēt uz dažiem jautājumiem kā reklāmas nozares eksperti (vārds "eksperts" šai gadījumā ir jāsaprot vienkārši kā persona, kas strādā reklāmas vai radniecīgā nozarē). Pretī varu samaksāt simbolisku naudiņu par veltīto laiku (tiešām ilgu laiku tas neaizņems, 3-4 jautājumi), uzdāvināt konfektes/Martini vai tml. :)

Ideālā gadījumā vajadzētu, lai šie cilvēki ir piedalījušies kādas reklāmas veidošanā, vislabāk, lai tā būtu reklāma, kas veidota bērniem-kuras mērķauditorija ir bērni. Tas, vai tā ir drukātā reklāma, TV vai radio reklāma- tam šai gadījumā nav nozīmes. Kursa darbs ir par dzimumu streotipiem bērniem domātā reklāmā, par to arī būs jautājumi- vienkārši jāizsaka savs viedoklis par šo tēmu. Ja kāds būtu gatavs to uzņemties, vai jūs, lūdzu, neatstātu savu e-pastu? Uzrakstītu jums šai nedēļas nogalē.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {1}

Wong

from: [info]imix
date: Jun. 13., 2008 - 01:28 pm
#

nu mosh ja es kauko zinaashu atbildeet tad atbildeeshu uz taviem jautaajumiem :D ierij @ inbox lv

Atbildēt