pajautaa

par Cibu

« previous entry | next entry »
Jun. 2., 2008 | 07:03 am
posted by: merlot in pajautaa

paskaidrojiet man, lūdzu, kāda iemesla pēc ik pa brīdim SC mani "izmet"? lasu, rakstu, spiežu uz linkiem un pēkšņi izrādās, ka vairs neesmu iežurnalējusies (ar visām no tā izrietošajām sekām); iežurnalējos atkal, bet kad taisu SC ciet un mēģinu izžurnalētiet, SC piedāvā partraukt manas darba sesijas (dsk.)!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]kungs
date: Jun. 2., 2008 - 09:15 am
#

varbūt kāds iežurnalējies tavā vietā

Atbildēt | Diskusija


viole[n]t

from: [info]merlot
date: Jun. 2., 2008 - 10:47 am
#

kā Tu to domā? Ciba pieļauj iežurnalēšanos no vairākām IP adresēm, to es zinu. bet es runāju par novēroto spontāno, patvaļīgo izžurnalēšanos (besīgi garš vārds).

es iežurnalējos tikai no sava laptopa, un (gandrīz) nekad neatstāju to bez uzraudzības. paroles un lietotājvārdus nekad nesaglabāju. līdz ar to situācija, ka kāds varētu no mana datora, vai manas neuzmanības dēļ pieslēgties Cibai, ir maz ticams. līdz ar to es runāju par gadījumiem, kāds bija, piemēram, šorīt, kad 3 minūtes pēc pieslēgšanās Cibai, atverot kārtējo linku (piemēram, pati uz savu profilu), konstatēju, ka neredzu slēptās iezīmes un labajā stūrī skaidrā latviešu valodā rakstīts: "tu neesi iežurnalējies". un nav jau tā, ka es uzreiz noticu, nē, es pārbaudu, un patiešām.

tas būtu mana datora vai SC gļuks?
ja es vienīgā esmu ar to saskārusies, tad atbilde skaidra, bet, ja ne, gribētu zināt, ko citi par to domā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Jun. 2., 2008 - 10:50 am
#

nu labi, tad mans variants neder.

Atbildēt | Iepriekšējais


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Jun. 2., 2008 - 10:49 am
#

man tā ir kad pie vecākiem , kur uz ielogojoties ieklikšķināts "lai jau paliek" manam jūzerim, logojas iekšā māsa mani izmet arī no manu māju kompja sesijas.

bet vēlāk slēdzot iekšā tur by unknown reasons atkal ielogojas automātiski un atkal izlogošanās sākas pa jaunu, tādejādi visulaiku tiek pārtrauktas sesijas.

Atbildēt