Apr. 15., 2008 | 12:34 pm
No:: eermaniitis

pirms eeshanas vitamiins nonaak saskaree ar kungja sulu - noreagee un ej nu zin kas no taas kjiimijas tev veelaak uzsuucas kas nee

organisms tomeer veel nedziivo 21 gadsimtenii - vinja fiziologijas procesi ir formeejushies ilgiem gadu tuukstoshiem un taa nu sanaacis, ka vitamiinus shams ne visai labpraat uznjem pa tiesho - paarsvaraa izlaizh taadus pashus kaa ir aara neuzsuuktus

taapeec vajag pa priekshu izskiidinaat kaadaa bariibas produktaa, kas paarstraadajoties taadaa veidaa kaa organismam ierasts paliidz uzsuukties tam vitamiinam

bez tam ne tikai kungja sula pa tiesho fermentee, bet arii siekalas - tamdeelj izskiidinaat pirms apeeshanas kaadaa produktaa ar nav prata darbs - bet iemest tajaa putrinjaa kas jau kungjii un uzgaazst taadu pashu virsuu ir pareizaakaa riiciiba ;-)

a skiist protams ka labaak tads taadaa - ja kaadaa produktaa ir daudz C vitamiina (piemeeram aabolu vai apelsiinu sula) tad dzer ar sho sulu C vitamiinu - taads tadaa skist - vai eed skaabenes, vai lokus vai salaatu lapas vai kaapostu salaatus ;-)

es par vitamiiniem neesmu liels specs - bet kjiimija un shis tas no fermentaacijas ir maciits

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: