pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2008 | 08:21 pm
mood: curious curious
posted by: tndb in pajautaa

runa ir par vidusskolu. ir izveidojusies situācija, kurā klases audzinātāja, "gribot kā labāk" par visām varītēm cenšas vairāku skolēnu, kas savā starpā draudzējas, vecākus nostādīt pret bērnu draugiem. to viņa dara, vecākiem stāstot informāciju par viņu bērnu draugu attiecībām ar savām ģimenēm, stāstot par konkrēti šiem draugiem, un stāsta ne tās labākās lietas, bet pozitīvās, protams, aizmirst pieminēt. lieki teikt, ka lielākā daļa šo skolēnu jau ir pilngadīgi un vairāk vai mazāk patstāvīgi :/ situācija sanāk ne tik dramatiska cik traki kaitinoša, un mans jautājums ir, ko var lietas labā darīt? protams, tiks runāts ar skolotāju un pieklājīgi norādīts kur ir viņas īstā vieta, bet ko vēl varētu darīt? rakstīt sūdzības? ko tamlīdzīgu? jo ne jau pirmā ne pēdējā reize, kad viņa dara šādas lietas, un iemesls visam ir nepamatota nepatika pret šiem skolēniem...
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Emociju kokteilis

from: [info]sancha
date: Apr. 8., 2008 - 09:04 pm
#


Stipri atgādina vienu no manām pamatskolas klašu audzinātājām. Tieši tāda pati problēma bija, kas beidzās ar to, ka mēs pierādījām savu caur sociālo pedagoģi, skolas psihologu un vēl sazin ko un panācām kopistisku atteikānos no šīs audzinātājas.

Citi varianti bija izmēģināti, viņai labi izdevās vecākiem sastāstīt, ka lūk, Anniņa pīpē aiz mājas stūra un parauj līdzi arī Pēterīti, bet savukārt Grietiņa kontaktējas ar Ansīti un Vilmu arī pēc skolas, kas slitki viņu ietekmē, sākusi tāpēc nemācīties un kavēt stundas. Apmēram tādā garā.. [blā blā]

Atbildēt | Diskusija


Criminal tendencies

from: [info]asaa
date: Apr. 8., 2008 - 09:08 pm
#

psc, ku cilvēkiem nav ko darīt.

Atbildēt | Iepriekšējais


dot!

from: [info]tndb
date: Apr. 8., 2008 - 09:09 pm
#

ak tu dieviņ, pilnīgi tas pats te notiek. par to slikto ietekmēšanu, nemācīšanos... tā rezultātā astoņpadsmitgadīgai jaunkundzei vecāki aizliedza skolā kontaktēties ar viņas labākajām draudzenēm. es patiešām visvairāk nespēju samierināties ar faktu, ka tas viss notiek VIDUSSKOLĀ, nevis 5., 6. vai 7. klasē, bet šajā gadījumā, 11.!

taču atteikšanās risinājums cauri šoreiz neies - pārējai klasei ar skolotāju šādu problēmu nav, viņa uz konkrētiem cilvēkiem ir vienkārši uzēdusies... un kas attiecas uz mani, es jau izlēmu, ka pēc šī semestra beigām iešu prom no šīs skolas, tāpēc tas nebūtu tik svarīgi. bet ehh... traki.

Atbildēt | Iepriekšējais