flitta

Mar. 9., 2008 | 07:04 pm
No:: flitta

savulaik varēja piebraukt Bolderājā pie pašas jūras, ja brauca gar to ostas teritoriju un kaut kādā mistiskā pagriezienā iegriezās pa kreisi, tad tur tālāk, braucot pa labi, ķieģelis bija nolauzsts (vai arī nekad nebija bijis), tādēļ līdz pašai jūrai varēja aizbraukt ar mašīnu un tur arī atstāt (gluži tais jūras smiltīs braukt nedrīkst, bet tur bij tāds placīts kur ar skatu uz jūru varēja vāģi nolikt). Vietējie tur šad tad ceļa sākumā mēdza uzvelt gigantiskus akmeņus, lai to aizsargājamās dabas teritoriju neizbraukā, bet nu - tos visu laiku tāpat kāds nostūma malā. tagad nezinu,kāda tur situācija.


Pie Daugavas ir mahten daudz skaistu vietu,kur pa visādiem neriktīgajiem ceļiem var piebraukt un tiešām skaistus saulrietus skatīties, bet nu nemācēšu tā izstāstīt sīki kā un ko, to var tikai parādīt.

Vēl tāda romantiska vieta mums savulaik bija arī Baldone - kaut kāds Kausezers vai kaut kas tāds, tur vasarā pat telti var uzbliezt un tā tālāk -nu glīta vieta meža ielokā, pat iekārtota - ar galdiņiem un faijerpleisiem.

ārprāts, ja tā padomā, zinu ļoti daudz vietas, pa kurām visādi izbijuši mīļākie bij izvadājuši, bet tad vēl nebiju pie ruļļiem, tākā ceļu detalizēti nemācēšu aprakstīt...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: