Documents & Settings

« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2008 | 08:44 pm
posted by: zilupis in pajautaa

Man ir probleema ar windows xp sp2, ielaadeejot windows, netiek ielaadeets user documents&settings: favoriiti, web history, desktops, default programmas, nu visu kas ir personalizeets, kas atrodas mapee: C:\Documents and Settings\

vienreiz ielaadeejot windows izmeta erroru ka sho folderi nevarot nolasiit (nu it kaa nekaadu probleemu nav visu var tur nolasiit) un kopsh taas reizes vinjsh ir izveidojis jaunu useri ar nosaukumu .

viss it kaa straadaa bet gribeetos lai windows lietotu manus vecos settingus (ar roku paarkopeet vecos settingus uz jauno folderi nevar jo windows tos izmanto un neljauj biidiit) Man ir aizdomas ka probleema vareetu buut regjistros, bet man pasham uz savu roku nezinot ko iisti es daru bail tur kko redigjeet.

Kaads zina kaa to vareetu salabot?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Feb. 4., 2008 - 08:56 pm
#

parkopeet uz jauno juzeri setingu

un vispar nochekot cietni uz kljuudaam
kas 95% ka pie vainas ira

Atbildēt


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Feb. 4., 2008 - 11:36 pm
#

Uztaisi vēl vienu jūzeri, ieliec administrators grupā, ielogojies un pārkopē vecā konta settingus pāri jaunajiem. Ielogojies ar jauno, bet pavisam jauno jūzeri izdzēs, vai atstāj rezervē līdzīgiem gadījumiem.
Palaid kādu S.M.A.R.T. tooli, piemēram, šo, ierubī, un pasaki, lai parāda S.M.A.R.T. atribūtus, ja nav visi zaļi, zvani uz garantijas servisu un ar Acronis noņem diskam klonu uz kādu ārējo vai citu kompi. Kad nomainīs uz jauno, atklonēsi atpakaļ.

Atbildēt