pajautaa

honda remonts

« previous entry | next entry »
Jan. 24., 2008 | 08:18 pm
posted by: evo in pajautaa

Sveiki! Varbūt kāds var ieteikt, kur giezties, ar Hondu Civic 92 gada, 1.3 karburātoru, ja man ir problemas ar CH-CO (pāraāk augsts), ar (ceru, ka rakstu pareizi) "Ļamdazondu" (vismaz krievu valodā tas saucas tā)vainu pašu karburātoru, un līdz ar to arī ar to, ka ēd pārak daudz? Apzvanīju daudzus servisus, bet viņiem diagnostika ir vainu uz Bosch aparatūras, kura šādām Hondām neder, vainu viņi atbild, ka šādas mašīnas ar šādu dzinēju nemaz nevar būt(!). Atradu tik vienu servisu, bet ar to man iepriekš jau bija darīšana, tāpēc tur griezīšos bezizejas situācijā. Varbūt, kāds var ieteikt kādu servisu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]kangaroo
date: Jan. 24., 2008 - 09:20 pm
#

Lambda zonde vai nu strādā, vai nestrādā. Tā nevar strādāt nepareizi. Vispirms apzvani šrotus un dabuj jaunu. Tad varēsi nomainīt jebkurā servisā.

Nestrādājošas lambda zondes pazīme ir "peldoši" apgriezieni tukšgaitā. Ja uzsilušai mašīnai apgriezieni turas stabili vienā līmenī, bez lēkāšanas, tad vienkārši vajag pieregulēt aizdedzi, iztīrīt (nomainīt) sveces, pieliet benzīnam kādu degvielas sistēmu attīrošu šķidrumu. Galu galā- ieliet normālu degvielu un pabraukt kādus 100 km.

Atbildēt | Diskusija


EVO

from: [info]evo
date: Jan. 24., 2008 - 09:28 pm
#

Zinu šo visu :) Man kādu normālu autoservisu lūdzu, kur to izdarītu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Jan. 25., 2008 - 09:40 am
#

Ja zini, tad zināsi arī to, ka pašrocīgi būs ātrāk, lētāk un vienkāršāk.

Atbildēt | Iepriekšējais


EVO

from: [info]evo
date: Jan. 24., 2008 - 09:42 pm
#

Un vēl jautajums :) Strādā vainu nestrādā lamdazonde :) a ja nestrādā, tatad mašīna nebrauc? Vai brauc? Man vienk šon atkārtoti bij jāiet TO un servisā kur tasīju vēl vienu problēmu, neņēmās atbildēt par pareizību tam CO CH, bet tomēr pielaboja viņu, bet teica lai tomēr baucu pie speciālistiem, TO izgāju, bet tomēr man nepatīk ka viņa tik daudz ēd. Kaut arī pavasarī pārdošu mašīnu, jābraukā vēl entie mēneši, domāju ka tomēr būtu vērts salabot to visu padarīšanu. vai tomēr likt pie malas un pārdot ta kā ir?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Jan. 25., 2008 - 09:42 am
#

Ja lambda zonde nestrādā, tad braukt vēl arvien var. Pieaug patēriņš, pasliktinās CO un CH, samazinās labsajūta, jo atbildīgos brīžos autiņām zūd jauda u.tml.

Dārgāk pārdosi, ja būs TA. Vienīgi ja gribi atdot šrotā, tad ir vienalga.

Atbildēt | Iepriekšējais


elmucis

from: [info]elmucis
date: Jan. 24., 2008 - 09:52 pm
#

Nu nezinu, vai 1.3 karburatoram vispār ir lambda zonde... Tur drīzāk ir tikai gaisa ieplūdes masas mērītājs... Japāņus var mēģināt regulēt/remontēt TRANZĪTSERVISĀ vai GROS AUTO (abi atrodas tuvu viens otram).

Atbildēt | Diskusija


EVO

from: [info]evo
date: Jan. 24., 2008 - 10:01 pm
#

Visi, kas mašīnu skatījās (mehāniķi un arī vienk ļaudis, kas tai lietā kau ko saprot) arī bija par to pārliecināti, kamēr šorīt, mēs to verķi netīšām neatradām. Grosā ir Bosch aparatūram tur neņems.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Jan. 25., 2008 - 01:52 am
#

Tur Slokas ielā ņemās ar Hondām. Par cenām gan tur "nesūdzas". Es tikai neatceros, kurš nr. ielai bija.. kaut kāds 50 a vai kaut kas tāds. Tur nogriežas 4. tramvajs uz Imantas pusi un 5. brauc taisni, tad jābrauc taisni un labajā pusē zīme ar firmu kaudzēm, tur tad ir jābrauc iekšā. Tikai nav ne jausmas, kā sauca, cik maksā, kāds telefons...

Atbildēt