« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2005 | 07:20 pm
posted by: kalnietis in pajautaa

Kādus mērus var pieņemt, ja ir šāda situācija:
pārdevu savu automašīnu, saņēmu visu prasīto naudu, atdevu Tehnisko Pasi "jaunajam" īpašniekam (pazīstams cilvēks, tādēļ uzticējos), vienojāmies, ka pēc nedēļas dosimies uz CSDD pārrakstīt, jo abiem bija liels laika trūkums tanī brīdī. Bet pienākot attiecīgajam laikam, "jaunais" īpašnieks izdomā visādas atrunas... Pagājis jau krietni daudz ilgāks laiks par to norunāto nedēļu. Vārdu sakot - auto ir pārdots, bet joprojām uz mana vārda, ko es nepavisam nevēlos.

Tātad - ko darīt? Vēlos nevis atgūt auto, bet lai beidzot pārraksta un tas braucamais beidzot ir nost no mana vārda arī oficiāli iekš CSDD... Kādus mērus var pieņemt, lai piespiestu(?!) jauno īpašnieku par tādu kļūt arī oficiāli?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]divi_g
date: Jul. 18., 2005 - 07:29 pm
#

Piedraudi pieteikt kā zagtu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]
date: Jul. 18., 2005 - 07:33 pm
#

uz priekšu - bet tā jau var pats iekļūt lielā ķezā par nepatiesas info sniegšanu varas iestādēm..

ps. nu var iedot bietē, bet arī laikam nav prātīgākais variants, zato svetit menshe nekā par augšminēto var. :P

Atbildēt | Iepriekšējais


sviesta cibas neoficiālais viedoklis

from: [info]scibologs
date: Jul. 18., 2005 - 07:49 pm
#

pasaki, ka ja nevienosieties, aiziesi uz CSDD un noņemsi no uzskaites (atpakaļ atlikt nevar). būs jau drusku blefs, jo tam vajag tehnisko pasi, to savukārt var dabūt, ja policijai pieteiksi, ka tev nospēra dokumentus (un tavu paziņu var aizturēt kā zagli- nice huh?), izsniegs izziņu. lai dabūtu jaunu tehnisko pasi gan vajag ar auto aizbraukt uz numuru salīdzināšanu, tad gan varētu norakstīt. vienkāršākais- pieteikt policijai, ka nozaga tev auto ar visiem dokumentiem (piem. tehniska palika bardačokā).
jebkurš no šiem variantiem spīd ar varenem sūdiem paziņam.

Atbildēt